EiF@
Assalamualaikum/ Salam Sejahtera buat semua blogger (^_^)

Dah lama dah rasanya tidak bergiat aktif dalam blog eifa ni.. Rindu pula rasanya.. 
Disebabkan kerana sibuk dengan alam pekerjaan dan disebabkan tiada akses internet di rumah dan ditambah pula  dengan tiada idea yang bernas untuk diluahkan, maka eifa terus menyepikan diri. (huhu, jahatnyerrrr~)
Eifa minta maaf kepada semua blogwalker yang datang menjenguk blog eifa ni, sebab eifa tak sempat nak membalas kunjungan anda semua. InsyaAllah, ada masa panjang sikit nanti eifa balas ye..
(ni pun curi2 buka blog kat office, sebab bos takde..hihi..jahatnyerrrr~)

Nak ucap "Selamat Berpuasa", Ramadhan dah lepas.. Untuk siapa yang puasa ganti boleh la..hehe..
Nak ucap "Selamat Hari Raya" dan "Selamat Hari Merdeka/Malaysia" pun dah terlambat dah..
Yang ada akan datang ni, Deepavali .. So, Happy Deepavali eifa ucapkan kepada semua yang menyambutnya.. Rasanya semua orang pun sambut, sebab kita kan 1 Malaysia..betul tak? (^_^)

Tambahan pula, yang paling seronok pada mereka yang suka ber"shopping" la, sebab boleh kata hampir sepanjang tahun ada SALE! hehe.. Kalau Sogo, Jalan TAR / Masjid India itu penuh, mesti Sebab SALE la tu hoho..weeee ~(^o^)~

Apa pun, hargailah kenikmatan, kelebihan dan keharmonian yang kita ada di negara bertuah Malaysia ini. 
(melalut sudah, padahal tadi kata macam tak ada masa..kih kih kih...)
Ok la, papai.. Hope I have time to visit u all guys! Love ya!

3 comments | edit post
Reactions: 

1Malaysia.. Saya anak Malaysia (^_^)

Photobucket
There was an error in this gadget