EiF@
Assalamualaikum/ Salam Sejahtera buat semua blogger (^_^)

Dah lama dah rasanya tidak bergiat aktif dalam blog eifa ni.. Rindu pula rasanya.. 
Disebabkan kerana sibuk dengan alam pekerjaan dan disebabkan tiada akses internet di rumah dan ditambah pula  dengan tiada idea yang bernas untuk diluahkan, maka eifa terus menyepikan diri. (huhu, jahatnyerrrr~)
Eifa minta maaf kepada semua blogwalker yang datang menjenguk blog eifa ni, sebab eifa tak sempat nak membalas kunjungan anda semua. InsyaAllah, ada masa panjang sikit nanti eifa balas ye..
(ni pun curi2 buka blog kat office, sebab bos takde..hihi..jahatnyerrrr~)

Nak ucap "Selamat Berpuasa", Ramadhan dah lepas.. Untuk siapa yang puasa ganti boleh la..hehe..
Nak ucap "Selamat Hari Raya" dan "Selamat Hari Merdeka/Malaysia" pun dah terlambat dah..
Yang ada akan datang ni, Deepavali .. So, Happy Deepavali eifa ucapkan kepada semua yang menyambutnya.. Rasanya semua orang pun sambut, sebab kita kan 1 Malaysia..betul tak? (^_^)

Tambahan pula, yang paling seronok pada mereka yang suka ber"shopping" la, sebab boleh kata hampir sepanjang tahun ada SALE! hehe.. Kalau Sogo, Jalan TAR / Masjid India itu penuh, mesti Sebab SALE la tu hoho..weeee ~(^o^)~

Apa pun, hargailah kenikmatan, kelebihan dan keharmonian yang kita ada di negara bertuah Malaysia ini. 
(melalut sudah, padahal tadi kata macam tak ada masa..kih kih kih...)
Ok la, papai.. Hope I have time to visit u all guys! Love ya!

edit post
Reactions: 
3 Responses
  1. Anonymous Says:

    [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/abilify.htm][img]http://onlinemedistore.com/4.jpg[/img][/url]
    online pharmacy home business http://certifiedpharmacy.co.uk/products/cephalexin.htm marrakech argane oil pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/casodex.htm]selling an independant pharmacy[/url]
    foreign online pharmacy http://certifiedpharmacy.co.uk/products/ranitidine.htm jayhawk pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/cialis.htm]cialis[/url]
    oklahoma board of pharmacy http://certifiedpharmacy.co.uk/products/voltaren.htm formerly named safe meds pharmacy in mexico [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/carafate.htm]federal law concerning pharmacy[/url]
    grubb pharmacy capitol hill washington dc http://certifiedpharmacy.co.uk/products/alavert.htm pharmacy tech training seattle [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/actos.htm]actos[/url]


  2. Anonymous Says:

    [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/keftab.htm][img]http://onlinemedistore.com/5.jpg[/img][/url]
    pharmacy st louis http://englandpharmacy.co.uk/categories/hypnotherapy.htm mexican pharmacy panalog [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/claritin.htm]abbey pharmacy[/url]
    rx plus alberta pharmacy http://englandpharmacy.co.uk/products/famvir.htm boots pharmacy economy of scale new warehouse [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/diflucan.htm]diflucan[/url]
    colorado university pharmacy http://englandpharmacy.co.uk/products/periactin.htm hospital pharmacy lecture notes [url=http://englandpharmacy.co.uk/categories/blood-pressure.htm]requiremnts to get into pharmacy school[/url]
    one international place boston pharmacy http://englandpharmacy.co.uk/products/combivent.htm inhouse pharmacy customer satisfaction [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/gift-kamagra-jelly.htm]gift kamagra jelly[/url]


  3. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/


1Malaysia.. Saya anak Malaysia (^_^)

Photobucket
There was an error in this gadget