EiF@

at 11:05 pm on Friday, November 10, 2006

Assalamualaikum…
aper nak jadi? nak jadi aper ek? aper yang jadi? aper yang nak jadi? ish, cukup arr…merepek je…

Actually nak citer pasal final exam nie..time mggu exam pun still lg nk memain n bergumbira.. Aper nak jadi?..(aku cakap psl diri aku larrr). kekadang 2 ader gak bt perangai yg luar biasa..Roomate pun penin tgk aku. yer la, tension punyer pasal. kan dh jd kurang siuman….ish2 aper nk jd?
sbb 2 ader pepatah kater study smart not hard..Eh, pepatah ke 2? belasah jer la..
sekarang nie pun tgh memain…tension ble pk last paper 17hb nie, ada gab 8 hari dr paper 2nd last, kelmarin(9/11)…so terpakse la aku memain dlu, eh silap kemas brg dlu coz petang 17hb nak kene lapor 4 anual camp plak..dah la paper hr 2 kol 3-6ptg…kelam kabut la aku nnti nk packing brg..
nie nk study utk paper last pun mcm x tenang jer..asyik dok pk psl nk packng brg.. Aper nk jd ni??

Aper pun, hdpku kini gumbira juga kerna kehadiran anak Julie yang suker mengunjungi n bermain denganku..(ceh,ayat skema la plak..)…Mesti orang yg bacer nie pelik n x phm n nk tau gak saper Julie 2? adakah dier makcik aku? Jawapannyer kiter tggu slps ini..hehe jagn bengang, bawak bersabr..(sabar kan 1/2 iman)..Jeng3!!Julie tue sejenis kuih..Eh!bkn gak..dier adalah sejenis makhluk ALLAH yang bertelinga 2, 2 mata, 1 mulut, 2 lobang hidung..n berkaki 4. tmbh satu lg, berekor gak..warna dier putih bertompok coklat. cube teka? ha, betul la tue, KUCING!!! Comey gle anak dier. ada 4. 2 belang, satu putih (pggl "helmet" sbb dia warna pth tp bhgn kpale rambut dier htm…hehe) n yg satu lg Plak warna Htm sume(pggl "eveready")..sbb pggl pk la sendiri ek!
skrg nie sumer tgh tdo kt blk…so
PLEASE QUITE!
edit post
Reactions: 
0 Responses

1Malaysia.. Saya anak Malaysia (^_^)

Photobucket
There was an error in this gadget