EiF@

at 8:56 pm on Tuesday, March 13, 2007

Assalamualaikum..
Pada 9-11/03/2007 telah diadakan konvensyen astronomi prgkat kbgsaan di usm 2007..
kebetulan, aku xde lat palapes..nak masuk rowing pun xjadi n nak masuk bola tmpar utk sukad pon xjd gak…then ak amik kptsn utk join konvensyen nie dgn jd sukarelawan…
erm,sbnrnye aku mmg mnt dgn astronomi nie.
.cite2 ak mase kecik dlu mmg nk jd astronomi. tp mybe xde rezeki nk dpt bende 2 so ak pon amik la environment…jd pencinta alam sekitar plak..
papepon, best mase join konvensyen 2…wpun aku sorg2 je coz org len sume busy, ak dpt kenal ramai dak fizik…sume senior plak 2. so kirenye kenal ramai kakak la.. kak fizah,kak za, kak mar, kak ayu,kak nisa,etc… n asyraf(nie lelaki tau!)
tp yg klako nye, diorg mule2 ingat aku nie dak fizik gak sbb dak fizik je yg amik subjek astronomi…
erm,papepon wpun ak sorg2 ak ttp teruskan coz minat nyer pasal. tp agak kecewa la sbb x smpt nk blaja pasal alat yg digunakan utk menentukan wk2 solat dr jab ilmu falak…hope nnti dpt blaja..
thanx 2 kak za n adk remi(KMPP) coz ajar cara nk gune peta bntg… i Really appreciate it!
tp yg paling best dpt jmpe ngan orng yg pernah keje kt NASADsc00015

nie die orgnyer… nama dia John Reiss. Jr. Skrg dia ada kt Sarawak jd environmental consultant. lg la aku bersemangat sbb dia skrg keje benda yg akan aku akan buat gak! hehe… insyaALLAH…

apepun, byk gak yg ak blaja dr konvensyen 2..wpun penat jaga spnjg hari( tp ader gak curi2 g joging,klas,kenduri rmh staf n tgk badminton) tp I really enjoy it! InsyaALLAH kalo diizinkan ak nk join Da club or join konvensyen 2 lg thn dpn..(tiap2 thn ader kt usm…dah 3x)..
erm,stakat 2 jer kot. nk tulis lbh2 dh xde mase..esok ade test plak. lom study lg nie…
k,da da……
edit post
Reactions: 
0 Responses

1Malaysia.. Saya anak Malaysia (^_^)

Photobucket
There was an error in this gadget