EiF@
Yeah! Strike! hehe..


Mesti korg pelik kan, nape la cik eifa ni post entri pasal bowling ni..padahal bese je..hehe
Memg bese pon, cume utk aku ianya memg luar bese..sebabnye, memang dah lame ak tak dapat main bowling ni.Jadi, ni kira lepas gian la ni. Yang paling best, main masa hari raya ke - 2, time orang sume sibuk dok makan kuih raya lagi..tapi kami pergi beraya makan bola bowling, hehe


Lokasi: Pusat Bowling @ The Mines
Masa/Tarikh: 6.30ptg - 8.00 mlm (Raya ke 2,Sabtu)
Bil org : 10 org (4 gurlz, 6 guys)
Bola yg digunakan (perlu ke? hehe) : 9,10 & 13 lbs..
saiz kasut (??) : 5,6,7 & 8 (agaknye.. =p)
Game: 2 game je..
Pemenang: Set 1 : Jeff
          Set 2 : Eifa (aku la..wee~)


Penah dengar tak pepatah "the more, the merier" hehe (tak tau la betol ke tak ejaan tu) tapi memg betul la.. Main ramai2 memang best, ditambah pulak kalau main dengan adik beradik n kawan2 yg sporting habes.. Ei, tak tau la nak gambarkan mcm mne perasaan kami, memg best la..hahaha (entah pape entah yg aku mengarut nih..)


Sebenarnya, aku bukannya ape, cume bangga je sbb dapat kalahkan suma org n jadi champion! hehe.. Walaupun markah tak seberapa, tapi cukuplah utk mengalahkan pesaing terdekat aku, sape lagi kalau bukan kawan baru aku yg 2 orang tu, si Angah n Jeff..hehe.. Si Angah ni tak puas hati, jadi dia mntak nak lawan lagi sekali dengan aku sebab set yg pertama die menang 2 mata dari aku, tapi set ke 2 dia jauh kena tinggal dengan aku..haha!

The Heroes: Lan, Angah, Nizam, Jeff, Apis & Amie

Gurlz power! : Eifa, Eya, Nina & Nisa


Jgn pandang belakang! tapi degil, nak pandang gak! haha

BFF.. wee~

P/S: moral of the story: so, kepada sesiapa yang nak main bowling, bolehlah ajak saya...insyaAllah sy join (^_^) hehe (takde moral lgsung nih..)
edit post
Reactions: 
6 Responses
  1. nexx-novel Says:

    wa.. sonok sakan pic kowang2 tuh erk,=~


  2. EiF@ Says:

    hehe..memg seronok nexx.. jm arr men bowlink.. (^_^)


  3. .sweet-ants. Says:

    hii eifa thanks k..ur blog quite simple n nice too..

    dah lame x main bowling, x terer dah dlu slu gak strike :)


  4. EiF@ Says:

    thanx sweet-ants

    hehe, xpe..eifa pon main belasah je, dh lame gak xmain. tapi bile dh lame xmain ni lg byk strike tau! (^_^)


  5. Echo Peach Says:

    belagak gak minah kecik ni...


  6. EiF@ Says:

    hehe..jeles arr 2..jom la lawan =p


1Malaysia.. Saya anak Malaysia (^_^)

Photobucket
There was an error in this gadget