EiF@
Mari2..sape nak hadiah free? Mehla join..klik je kat kete merah bawah ni


Nape? Tak percaya ke? Percayalah..
Eifa pun tak percaya pada mulanya, tapi dah cik Nadia ni dengan murah hatinya
 mahu memberi duit raya kepada kita semua..
seorang blogger yg bertuah akan dipilih memalui cabutan.. (so, fair & square la..)

Hadiah pe?? Secret katanya..mybe topup, duit tunai or barang...
or maybe kita leh pilih sendiri..(besh!!)
Sape yang taknak hadiah free ni, manalah tau rezeki korang leh dapat
Syarat2 penyertaan, senang je.. leh baca kat sana or baca kat bawah ni;

1. buat entry same mcm tajuk d atas > letak gamba kete merah d bwh
> link kan ke website cik nadia
2. letak gak gambar kete cute ni kat side bar korg (mcm yg sy buat ;p)
3. jd follower cik Nadia
4. Tagged 3 org..
5. Tggalkan nama & link en3 korg kat ruang komen en3 tuan rumah tu

so, mari ramai2 klik kat sini


ops, sebelum tu Eifa nak tagged 3 org yang terpilih

(my fren yg berbakat tulis novel)
(yg Eifa suke folow tutorial dia..hehe)
(namanya buat sy teringat zaman kanak2.. )

(p/s: sbnrnya nak tagged sume org, tapi mcm terlebey sudaaa..huhu~)
special thanx to my sis miera yg tagged eifa utk join contest ni (^_^)

edit post
Reactions: 
3 Responses
  1. nexx Says:

    nie kalu dah kene tagged nak kene join kew? hehe


  2. nadia Says:

    hi laling!
    tq ye sbb sudi join GA ni...
    btw, cantiknye blog ni!
    mcm buku cite. mcm mane bt ni? copy html ke design sndri?


  3. EiF@ Says:

    nexx

    hehe..mehla join kalo mahu~ takde paksaan tp digalakkan (^_^) hehe

    nadia

    ur welcome..thanx juga sbb puji..hehe
    ohoo, template ni copy html.. kat bawah skali (blog eifa) ada tulis website dia (by FalconHive)


1Malaysia.. Saya anak Malaysia (^_^)

Photobucket
There was an error in this gadget