EiF@
(ini adalah sticky mode sehingga 4 Oktober 2010)
Sedang eifa berjalan-jalan (guna jari pun boleh..hehe) , tiba2 eifa dikejutkan oleh satu benda bulat yg nampak macam UFO..UFO ke???
Ooo tidaakkk!!
Saje je wat saspen...padahal ni sebenarnya HADIAH untuk LUCKY DRAW yang dianjurkan oleh TopsyTuvyMum



Menarik kan??/
Melihat pada hadiah ni je pun dah buat ramai blogger2 (especially perempuan) jadi gila dan angau (haha..sampai macam tu skali ye..) termasuklah eifa ni. Mana lah tau, kalau rezeki eifa, boleh lah guna kat rumah (kat rumah takde set pinggan mangkuk yg cantik macam ni  =.='' huk huk)

syarat2 penyertaannya senang je, boleh tengok sini or bace kat bawah;
  1. Anda adalah seorang blogger.
  2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)
  3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda.
  4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry tuan rumah. 
  5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni (Sebelum Isnin depan 04/10/2010).
  6. Pemenang akan dipilih secara random oleh Mrs TopsyTurvyMum

 Mehla join ramai2..tak rugi pun kalau mencuba..kan kan ? (^_^)v
edit post
Reactions: 

1Malaysia.. Saya anak Malaysia (^_^)

Photobucket
There was an error in this gadget