EiF@

Salam & selamat sejahtera semua...

Hai, arini eifa berminat nak join 1 lagi contest yang terbaru..(dah lama tak join contest ni...)
yang dianjurkan oleh cik Ezan (empunya belog si gadis - cute blog dia..)
Tarikh tutup dia esok (10.10.2010) ..disebabkan eifa ni perempuan dan ada gambar pakai baju raya & bertudung...(syarat2 penyertaan ni) so eifa pun nak join la..hehe
Mana la tau, rezeki dapat duit raya (walaupun raya dah habis) (^_^)
pemenangnya akan dinilai dengan cara kita berhias di Hari Raya...
So, tengok la macam mana eifa berhias hari raya lepas..sederhana je, takde la pakai baju lip lap pon..
ok, check it out...
my pic 

model baju kurung traffic light? =p

Ha, ni ada 1 lagi gambar..tapi gambar ramai2 la.. (harap2 boleh diterima oleh juri..huhu)

eifa yang dalam kotak merah tu.. 

So, eifa hanya join suka2 je..Kalau ada rezeki, bersyukur sangat2 (^_^)
Mudah je join contest ni, asalkan tangan rajin je..hehe

Kepada pembaca semua, kalau anda perempuan, ada blog & ada gambar beraya (pakai tudung) mehla join cepat!

edit post
Reactions: 
2 Responses
  1. suzie rahman Says:

    hope der rezeki,suke picrmai2.sempoi


  2. EiF@ Says:

    hehe..thanx kak suzie (^_^) sje join suke2..


1Malaysia.. Saya anak Malaysia (^_^)

Photobucket
There was an error in this gadget