EiF@
Salam 1 Malaysia buat semua blogger (^_^)

Hari ni eifa nak join 1 lagi Laucky Draw yang dianjurkan oleh Mrs. Atie Aizam..


Setelah sekian lama menyepi (kerana sibuk persiapan untuk temuduga) Eifa pun tak tahu nak buat entry apa dah sekarang, tiba2 je ternampak Lucky Draw ni, apa lagi..join la (^_^) Ada jugak entry yang nak dibuat..hehe

Hadiah? sangat best kepada mereka2 yang mempunyai Lappy (Laptop) , mesti suka sebab dhadiahnya laptop accessories (WOW!)

Syarat2 nak join Lucky Draw ni mudah saja..

1. Anda mesti seorang blogger


2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com

3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia

4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam

5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw kat atas tu kat entry anda dan linkkan ke blog Mrs. Atie Aizam

6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga

7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry 1st Lucky Draw by Atie Aizam

8. Tag seorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda

Ok, eifa nak tag 2 orang kawan eifa

my lil sis Hyun Miera
 &
my cute fwen Ms Nexx

Tarikh tutup 30 November 2010.. banyak masa lagi, jom join! (^_^)




edit post
Reactions: 
0 Responses

1Malaysia.. Saya anak Malaysia (^_^)

Photobucket
There was an error in this gadget