EiF@
Hai semua! Eifa baru je dapat ON blog hari ni.. tetibe je nampak kat shout box yang eifa ditagged lagi oleh my sis, Miera.. so, sebelum eifa g lunch, eifa jawab la dulu soalan2 dia yang boleh wat eifa kelemasan..blurp blurp blurp....hihi


1. Apa benda yang paling penting dalam hidup korunk?

  • Family, kawan2 (benda ke tu?) hehe.. ok2, handphone, i/c (kang ingat pendatang plak..huhu), rumah & duit (untuk hidup maa...) & Al-Quran (sebagai pedoman hidup.. ^_^)


2. Benda yang terakhir beli pakai korang beli pakai duit sendiri?

  • Topup Maxis RM10 & beg R20 (hadiah untuk adik...)


3. Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang?

  • Tempat: Dalam dewan, dekat dengan rumah mak (Cheras)
  • Tema: perkahwinan dalam taman...warna ungu + putih..


4. Adakah korang sedang bercinta?

  • Yup! (^_^)


5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

  • Hingga hujung nyawa..insyaAllah


6. Novel/majalah/buku yang terakhir korang beli?

  • Remember Me? by Sophie Kinsella
&
  • Motivasi Menjadi Wanita Paling Bahagia oleh Dr. 'Aidh Abdullah Al-Qarni 
(dua2 tak habis baca lagi ni..)



7. Apa nama penuh korang?

  • Nazifah binti Najmi


8. Antara mak dengan ayah,mana korang lagi mesra?

  • Mak, sebab sporting n senang bercerita (like bff gitu.. =p)


9. Adakah korang basuh baju sendiri?

  • Yup..sebab eifa anak perempuan yang sulung, mestila tolong mak basuh kain (^_^)
(tapi kadang2 mak yang basuhkan kalau eifa bangun lambat..hehe)



10. Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?

  • 15 April 1986, tahun lepas? sambut kat rumah..mak wat surprise party (^_^) hehe


11. Bagitau tiga perkara tentang orang yang tag korang?
  • Miera - cute, sweet, baik hati & suka membebel.. (hehe, jgn marah ea miera =p)


12. Lima blogger yang korang nak tag..

  • My fwen yang cute... Nexx
  • My new follower..sham
  • Nadia ..sebab bagi eifa ladyybug yg cute (^_^)
  • Ms Ezan - saya join contest hari raya beliau =p
  • Mr. Curly - bersempena dengan filem terbaru beliau...AYaK AYaK CiNTa..RoSSaK


edit post
Reactions: 
2 Responses
  1. nexx Says:

    hoho.. tengkiu eifa sebab tagged.. namun dengan sedeynye aku tak dapat jOin tagged nih huhu.. ( lappy osak) wa... windu lappy!! windu robert... (T-T)


  2. EiF@ Says:

    huhu..takpela nexx.. nnti robert blk join la..takde expired date pon..huhu~


1Malaysia.. Saya anak Malaysia (^_^)

Photobucket
There was an error in this gadget