EiF@
Wah! eifa sangat gembira sebab 1st time eifa dapat award dari kawan blogger (^_^)
Thanx to Ms Hafidzah Hafidz for this L.O.V.E AWARD...



trophy lawa

http://hafidzahhafidz.blogspot.com/
 
  
cantik kan kan? ha..korang nak jugak? boleh je.. banyak pilihan love award ni, korang boleh pilih je mana yang korang nak.. semua cantik2 (^_^)...caranya?... korang jadi follower cik Hafidzah Hafidz, then pilih la mana2 award yang korang nak.. (max 2) then bersempena dengan LOVE AWARD nih, korang jawab la soalan nie,
"Siapakah orang yang anda cintai/sayang dan mengapa?"..mesti bermula dengan ayat, 'Saya memang da lama jatuh cinta/sayang dengan..................sebab........................'
 
Ini ayat eifa
 
Saya memang da lama jatuh cinta & sayang dengan seorang jejaka @ my bf (nama dirahsiakan..jeng3..nak tau tunggu kad sampai..hehe) sebabnya dia...
  1. seorang yang sangat penyayang..
  2. sedap mata memandang dan sejuk hati melihatnya..
  3. menerima diriku ini seadanya.. (eifa ni dahla kuat berceloteh & membebel, dia sabar je..)
  4. suka bagi nasihat yang sangat berguna
  5. romantik juga..kui3..
  6. sporting..lalala~
  7. dan banyak la lagi..hehehe..
itu saja karangan yang eifa mampu bagi setakat ni.. dah lama tak buat karangan ni, so main ikut suka je.. (BM pun nasib la dapat 3B dalam SPM..hehe)

Last but not least, thanx again to Ms Hafidzah Hafidz for the award..Sorry sangat2 sebab lambat wat entry ni, sekarang  memang busy sikit.. (nak interview minggu depan, kecut perut ni..huhu~)
edit post
Reactions: 
2 Responses
  1. waaa..tq~ hehehe..thumb zupp!


  2. EiF@ Says:

    ur welcome..thanx 2 u too..
    cantik sgt award ni..like like (^_^)


1Malaysia.. Saya anak Malaysia (^_^)

Photobucket
There was an error in this gadget