EiF@
Petang ni sebenarnya eifa tengah dok pulun baca tentang Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia, esok sampai hari Isnin ni eifa ada fizikal test kat Kuala Kubu Bharu (2-4 Okt). Disebabkan nak prepare for this test la eifa dah kurang bukak blog kesayangan ni dan melawat kawan2 blogger. Maaf sangat2. InsyaAllah balik dari test minggu depan eifa akan balas kunjungan anda semua dan lawat kawan2 blogger yg lain..

Sesekali juz bukak skodeng2 jap, rindu kat blog ni. Eifa terasa nak tengok 1st GA yg eifa join dulu (yg ada gambar kereta comel warna merah tu), tak sangka!! Wah, Eifa Menang!!!.. GA ni dia wat macam cabutan bertuah la..dan yang uniknya dia pilih pemenang berdasarkan nama dia (Nur Nadia Farahida) dan beberapa tarikh penting untuk dia. Dan tak sangka eifa punya nama dalam list dia (no 22) terpilih bersempena dengan tarikh besday Husband Nadia (Mr.Afiq). Tak caya? meh tengok kat sini or kat bawah ni



Terima Kasih diucapkan kepada Nadia. Ini yang buat eifa semangat nak join GA lagi ni..hehe
Terasa gembira pulak nak pergi test esok (hilang la sikit stress, sbb nerves..huhu)
Alhamdulillah, rezeki (^_^)v

edit post
Reactions: 
4 Responses
  1. nadia Says:

    oh! lupe nk wish td..
    gudlak utk test esok laling.. =)


  2. EiF@ Says:

    thanx Nadia (^_^)
    susah2 je..hehe


  3. nexx Says:

    wa... congratulate... dapat adiah apew t.. hehe.. nway, gudluck okeis...


  4. EiF@ Says:

    nexx..nak tau hadiah pe..leh terjah kat blog cik nadia 2..hehe.. dpt ladybug yg sgt cumel.. (^_^) suke2


1Malaysia.. Saya anak Malaysia (^_^)

Photobucket
There was an error in this gadget